Christian Louboutin skor, de är rätt för mig

Mannen bakom design!

Christian Louboutin varumärket, är i grunden ett hus-håll namn. Även Louboutin skor är gjorda för både kvinnor och män, de allra flesta av försäljning och produktion är för kvinnor. Denna produktserie har kommit en otroligt lång väg, i en relativt kort tid. Varför? För att svara på denna fråga vi skickligt måste titta på historien om mannen bakom design. Louboutin föddes i Frankrike 1963, och vid en ålder av 12 redan visste riktningen av hans livsverk. Jag tror att de flesta av oss skulle hålla vid denna späda ålder, hade vi förmodligen många olika karriärväg idéer och ändlösa barndom obeslutsamhet. På ålder sexton, var unge Christian redan arbetar i hans önskat fält. Han anställdes som lärling, skissa design för damskor. Under de första åren, han såg sig själv som en rebell, delvis på grund av sin hudfärg, eftersom han var ”mycket mörkare” än resten av hans familj (han har tre syskon). Han medger att känslan som om han hade antagits. Uppenbarligen skulle hans ursprungliga mönster stöder idén om okonventionella. Listan över design-hus han arbetade för, är en som är vem i världen av high-end kvinnors lädervaror. Som avtals designer, Louboutin hade relationer med YSL, Charles Jourdan, och Roger Vivier för att nämna några. I tonåren reste han i stor utsträckning, att lära sig mer om världens kulturer. Han har förändrat det sätt på vilket många skotillverkare marknadsföra sina produkter idag.

Christian Louboutin Skor
Louboutin förändrar sättet många av dessa konstruktions hus marknadsför sina varor framöver. I åratal har han minimerat produktionsmängden i samband med några av de trendiga stilar, och även några av de klassiska mönster, vilket skapar en ökad efterfrågan. Denna manöver stöder också en miljö av exklusivitet för sin design. Detta är den främsta anledningen till de stilar sälja ut så snabbt. Han kommer senare återvända till design och återfå en marknad för dem. Det är inte bara smart, men fungerar som en charm !!

Under de följande åren hade Louboutin skiljas sig från kvinno skoindustrin och fört en karriär inom trädgårds. Detta var en kortlivad hiatus från hans passion, och 1991 öppnade han sin första skobutik i Paris. Det tog inte lång tid innan gratis kommentarer från europeiska dignitärer drivs sin verksamhet till toppen av den senare i modevärlden. Under 2008 Christian Louboutin säkrade ”röd botten” varumärke i USA. Varumärket skyarna nästan omedelbart, eftersom ordet av hans historia av att utarbeta skor för brittiska kungligheter gick viral. Så småningom amerikanska ”media royalty”, hjälpte vända Louboutin guld till platina, efter en tidig 2008 ”Oprah” show utseende. Efter otaliga industrin utmärkelser och kändisar världen, hägrade utomordentlig framgång uppenbar.

Louboutin syn på exklusivitet inte bara konsekvenser, stilar men innehåller dimensionering och även hans prisklasser. Frasen toe-klyvning har blivit synonymt med många stilar i hans kraftfulla arsenal av pumpar. Skapa denna effekt innebar att sänka ”vamp” (den del av överdelen som täcker tårna till lägre fotled) utsätta divisioner mellan tårna. Därefter eliminerar designen kvinnor med bunions (svullnad av den första leden stortå) eller de med breda metatarsal ben (kallad trampdynan) från att hitta komfort med dessa konstruktioner. Dessutom de med naturligt knubbiga tår, försöker att bära dessa stilar kan se ut som om skon är att minska och klämma foten tillsammans. Detta är inte ett elegant utseende. Kvinnor med smal till medel fot kommer att öka toe-klyvningseffekt och har den sexiga utseende. Mest av högkla plattform peep-toe pumpar följa denna regel.

Önskan att äga dessa otroligt distinkta mönster lockar vissa kvinnor att över storlek skon. Inom en mycket kort tidsperiod, (ibland en eller två utflykter) skon kommer att sträcka på fel tryck positioner och kommer att börja glida på hälen. Ibland detta problem kan lösas genom att ha ”grimma kuddar”, (självhäftande former placerade strax under mellanfotsområdet foten) appliceras på skon minska glidning. Det fungerar inte alltid men andra alternativ är praktiskt taget obefintlig. Tänka sig att betala $ 1500,00, på medellång till nedre änden av prisklasser, för en enda bär. För att undvika montering och storleksfrågor, vilket resulterar i smärta och förlust av kapital, inte någonsin över storlek dessa skor. Ofta kommer du att märka kvinnor promenader i dessa skor med fötterna pekade utåt i motsatta riktningar. Deras skor är inte passar ordentligt, så de kompensera genom att ta tag i insidan av skon med tårna, och ”duck walking” för att hålla skor på fötterna. Detta är inte en bekväm metod för att bära Louboutin skor. De medelstora höga klackar med slutna rundade tå-boxar, kommer också att ha en låg vamp, men kommer att leverera mer långsiktig komfort och slitstyrka. Flera alternativ såsom ”Mary Jane” designen, med en rem över vristen (övre mitten välvd yta av foten) kan passa mer säkert och bekvämt.

Plattformar planar ut hälarna, när det gäller att minska foten tonhöjd, men utan en riktig passning din komfort nivå är minskat. Inledningsvis dessa skor kan passa ordentligt och ibland lite trångt. Skon kommer definitivt sträcka, även efter den första bär, lägga till mer komfort. Men om de ger dig någon verklig smärta, inte köpa den sko. Skorna som är smärtsamma från början, aldrig kommer att ge den komfort som vi alla söker i våra skor. Köp den storlek som du normalt slitage, och om skon inte passar bekvämt, hitta en annan stil. Louboutin har många stilar, former och häl storlekar. ”Men det var stil jag verkligen ville”! Det är väl inte rätt ”sista” (den sista representerar den anatomiska formen av foten) för dina fötter. Den sista av varje stil skiljer sig från nästa, med flera variabler i beaktande. Ha tålamod och prova flera stilar för att avgöra vilken sko har den bästa sist för dig.

Louboutin s sling-backs är också mycket vacker och sexig. De skärs på samma sätt som pumparna därför samma dimensionering och montering frågor kan tillkomma. Prova dem för att avgöra om remmen runt baksidan av hälen passar bekvämt. Hans platta skor och sandaler är alltid elegant. De är mode framåt och ett bärkraftigt alternativ för dem som inte kan bära höga klackar. Så ta din tid och prova så många stilar som det tar att hitta den komfortzon du förtjänar. Ja, Christian Louboutin skor är för alla, men identifiera skor som kommer att ge tillräcklig komfort, gratis utseende och den fantastiska stil.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *